BestSecret använder cookies för att kunna garantera dig bästa möjliga service. När du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner duanvändningen av cookies .

BestSecret BestSecret BestSecret


Spara som PDF-fil

Integritetspolicy och samtyckesförklaring

BestSecret GmbH, Margaretha-Ley-Ring 10, D-85609 Aschheim, Tyskland, anser att det är mycket viktigt att skydda dina privata uppgifter och samlar endast in och använder dina personuppgifter inom ramen för de rättsliga bestämmelserna i den tyska federala dataskyddslagen (the Federal Data Protection Act BDSG), den tyska telelagen (the Telemedia Act TMG) samt övriga gällande dataskyddsbestämmelser. För att du ska känna dig trygg när du besöker vår webbplats ger följande sammanställning en överblick över hur Best Secret GmbH garanterar detta skydd och vilken typ av information som samlas in och för vilket ändamål. Denna information finns alltid tillgänglig för dig på vår webbplats.

1. Insamling, bearbetning och användning av dina personuppgifter

  1. Du behöver inte lämna några uppgifter för att besöka vår nätbutik. Vi lagrar endast anonym accessdata utan hänvisning till person såsom t ex namnet på din internetserviceleverantör, sidan som du besöker oss från eller namnet på den begärda filen. En tillfällig registrering av IP-numret är emellertid oundviklig för att besöka vår webbplats.

  1. Vi använder oss av cookies under hela din användarprocess, t ex för att lagra information medan du handlar i vår nätbutik och för att lagra ditt allmänna användarbeteende. Cookies är textfiler som lagras lokalt på hårddisken på din dator och som sedan skickas tillbaka till webbservern vid en senare access till webbplatsen. Sessionscookies raderas när användarprocessen har avslutats. Därutöver använder vi även så kallade "session border cookies" för sessionsgränser, som används vid respektive användbara tilläggsbruk på din dator. Godkännande av cookies är inget krav för att besöka vår webbplats. Du kan neka användningen av cookies i webbläsarens förinställningar. Vi påpekar emellertid att användningen av varukorgsfunktionen och produktbeställningen endast är möjlig om du tillåter oss att lägga upp cookies. Vi använder oss även av aktivt innehåll (Java, ActiveX, WebBugs etc.). Vår webbplats använder JavaScript för visuella effekter samt för navigering i användarområdet.

  1. Där det är tekniskt möjligt kan den tillgängliga informationen på vår webbplats användas utan att användarens personuppgifter avslöjas. Vi samlar endast in personuppgifter om du frivilligt anger dem under din beställningsprocess, när du öppnar ett kundkonto eller registrerar dig för vårt nyhetsbrev eller om vi behöver informationen för att kunna göra ditt besök mer personligt, t ex för att visa dig de produkter som du senast har tittat på. Vi agerar i enlighet med principerna för datareduktion och dataekonomi. Vi använder endast den insamlade informationen för ändamål rörande det eller de avtal vi ingår med dig; tillexempel eventuella garantianspråk och teknisk administration. Efter att de förhållanden som gäller sådana avtal inte längre är aktuella kommer dina uppgifter att blockeras och raderas när tillämpliga lagregler om att bevara information har löpt ut, om du inte uttryckligen ger ditt samtycke till fortsatt användande.

  1. Dina personuppgifter kommer endast att vidarebefordras till tredje part eller kommuniceras på annat sätt om det krävs för ändamål rörande det eller de avtal vi ingår med dig eller för fakturering, eller om du tidigare har gett ditt samtycke till detta. Som exempel kan nämnas att inom ramen för orderhantering kommer förekommande transportföretaget (DHL; PostNord) som är kontrakterat av oss, att ta emot den information som krävs för att företaget ska kunna utföra arbetet. När det gäller betalningsprocessen kommer vi att vidarebefordra dina betalningsuppgifter till de kontrakterade serviceleverantörerna (i) TeleCash GmbH & Co. KG, (ii) Wirecard AG och (iii) PayPal Germany GmbH. När orderrelaterad data bearbetas (kontraktshantering, orderbearbetning, frakt) kommer dina uppgifter specifikt att skickas till Schustermann & Borenstein GmbH, Ingolstädter Strasse 40, D-80807 München. Användarspecifika uppgifter överförs till geokodningens gränssnitt hos Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, med syftet att validera adressen, samt överförs uppgifterna till vår sökmotorleverantör Fredhopper för att optimera sidinnehållet. Dina uppgifter kommer att skickas till Facebook Inc. för Facebookrelaterade funktioner, liksom till Adobe Systems Inc. för analytiska ändamål. För att skicka nyhetsbrevet kommer vi att vidarebefordra dina uppgifter (särskilt din e-postadress) till Agnitas AG, Werner-Eckert-Strasse 6, D-81829 München, Tyskland, om du har gett ditt samtycke till att ta emot nyhetsbrev. Vi påpekar att olika integritetspolicies och ansvarsregler kan gälla för länkade utomstående webbplatser såsom Facebook eller andra sociala plugins.

  1. Vi använder oss även av tjänsterna av the Great Value Group Solutions AG, Itzbachweg 16-20, D-65510 Idstein, Tyskland, för att analysera ditt användarbeteende och för att förbättra våra tjänster. För detta ändamål överför vi personuppgifter, men informationen kommer endast att samlas in, användas och lagras enligt Best Secret GmbHs instruktioner. Dina uppgifter kommer aldrig att användas för andra ändamål än dem som har nämnts ovan.

  1. Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev kommer vi att hålla dig informerad om våra egna kampanjer med produkter från vårt sortiment via e-postmeddelanden.

2. Nyhetsbrev

  1. När du godkänner att ta emot nyhetsbrevet samtycker du till att regelbundet ta emot information om produkter och kampanjer från Best Secret GmbH, Ingolstädter Strasse 40, D-80807 München, Tyskland, och Schustermann & Borenstein GmbH. Denna information kan skickas av Best Secret GmbH, Schustermann & Borenstein GmbH eller Agnitas AG.

  1. Det är frivilligt att ge sitt samtycke till nyhetsbrevet och det kan återkallas när som helst genom en begäran om uppsägning till e-postadressen info@bestsecret.com.

3. Informationsrätt och rätt att återkalla samtycke

På begäran och utan motivering kommer vi kostnadsfritt att ge information om dina lagrade data, deras ursprung och mottagare. Du kan även ändra, blockera eller ta bort data som vi har samlat in från dig via webbplatsen för vår användning. Du kan även när som helst, och utan att behöva ange någon motivering, återkalla ditt samtycke som du tidigare har gett oss till att samla ihop och använda informationen. Kontakta i det här fallet info@bestsecret.com. Detsamma gäller om du har frågor, förslag och önskemål.

4. Datasäkerhet

All kommunikation med oss är krypterad i enlighet med senast gällande säkerhetsstandarder. Vår webbplats överför all data via HTTPS. När du loggar in första gången skickas dina uppgifter på ett säkert sätt med 256 bits och lagras sedan krypterade. Detta innebär att du endast behöver ange dina kreditkortsuppgifter en gång. Från det ögonblicket behöver du endast skicka den 3 eller 4-siffriga säkerhetskoden vid respektive order.